DIENSTEN TEAM CONTACT INLOGGEN

DIGITALE TECHNOLOGIE

Advies omtrent inzet geavanceerde technologieën

Opstellen van de optimale marsroute voor de inzet van geavanceerde technologieën waarbij u op C-level en op MT-level de stukken op het schaakbord krijgt om te sturen. Zowel aandacht voor budget, wetgeving, organisatie als techniek. Het technologiespectrum betreft hardware, software, netwerk, mechatronica en softbots.

Aanspreekpunten:


Design applicatielandschap en/of digitale infrastructuur

Zowel een functioneel als technisch ontwerp voor het applicatielandschap en/of digitale infrastructuur. Het ontwerp is vanzelfsprekend voorzien van onderbouwde kaders voor aanpak, budget, doorlooptijd en kwaliteit.

Aanspreekpunten:


Design dataplatform en visualisaties

Ontwerp voor een dataplatform op maat om data-analyses uit te voeren voor het optimaal kunnen sturen op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Niet alleen aandacht voor BI-tools, maar zeker ook de fundamentele aspecten van data-analyse zoals datanormalisatie, datamart-ontwerp, interviewtechniek en KPI-ontwerp.

Aanspreekpunten:


EIDAS ontwerp en implementaties

EIDAS (Electronic IDentification Authentication and trust Services) is een Europese verordening "betreffende elektronische identificatie en vertrouwensdiensten voor elektronische transacties in de interne markt”. Wij zijn specialist in zowel organisatorische, technische als juridische aspecten voor de implementatie van veilige identificatieplatformen voor de Rijksoverheid, publieke instellingen en het bedrijfsleven.

Aanspreekpunten:


Microsoft implementaties

Wij implementeren bedrijfstoepassingen met behulp van Microsoft-technologie: denk aan Office 365, PowerAutomate, PowerApp, PowerBI en SharePoint-implementaties en softbot implementaties. Wij zorgen dat de klant zelf in staat is om deze toepassingen te onderhouden en het specialistische werk wordt neergelegd bij een leverancier waar de klant zich het prettigst bij voelt.

Aanspreekpunten:

Mensen en techniek maken het verschil

Adoptie

Organisatietrainingen

Onze organisatietrainingen zijn altijd op maat. Aan de hand van leerdoelen, analyse van processen zetten we samen met de klant een leer- en effectplan op. Het spectrum aan trainingen ziet er als volgt uit.

Aanspreekpunten:


Producttrainingen

We kunnen niet meer zonder ons digitaal gereedschap. Nog beter is als we hiermee productiviteit realiseren. Maak dan gebruik van onze trainingen.

Aanspreekpunten:

Het begint met visie en strategie

VERANDERING

Verandermanagement

We leveren in 3 vormen consultancy: coachen, teamen of overnemen. De keuze hangt af van de situatie en specifieke wensen van de klant. Coachen wil zeggen dat we op de achtergrond blijven. Teamen wil zeggen dat we samen actief mee aan de verandering werken en overnemen is feitelijk interim management waarbij de klant middels een afgebakende opdracht diensten outsourced.

We kennen de volgende expertisegebieden:

Aanspreekpunten: