Armana Cloud Armana Cloud
DIGITAL CONSULTANTS & IT COACHING

Dit team
maakt het verschil

Dit Armana team
maakt het verschil

Dit Armana team
maakt het verschil

 
 

Kinga Balińska

Kinga Balińska is marketing assistant en zij houdt zich vooral bezig met analyse. Zij kijkt naar feedback op social media, statistieken over publicaties en is altijd op zoek naar nieuwe kanalen. Ze heeft een nuchtere blik op zaken en dat is zeker in deze tijd waarin alles belangrijk wordt gemaakt een aanwinst.

|

 
 

Kinga

 
 

Ron Bouma

Sinds begin jaren 90 een gedreven trainer in de IT. Ron heeft veel expertise op het gebied van eindgebruikerstrainingen en samen met Roy ontwikkelt hij de trainingsprogramma's van Armana Cloud. Ron beheerst vele softwareproducten en geeft training in Nederlands, Engels en Duits. Ron is binnen ons team de speler die oog heeft voor detail, kan duidelijk en helder de nieuwste ontwikkelingen uitleggen en op waarde schatten.

|

 
 

Ron

 
 

Ymong Chen

Ymong is marketing assistent en bedenkt social media content. Zij presenteert ook onze podcastserie IT BLOBS. Zij is de stille kracht in ons marketing team en komt meestal op het juiste moment weer met een uniek idee voor een post. Binnen het marketing team is zij een gewaarde kracht vanwege haar creativiteit en kritische blik.

|

 
 

Ymong

 
 

Alexandra Drissen

Alexandra is marketing assistent en is mediaspecialist binnen het marketing team. Zij edit de animaties en video's. Daarnaast zet zij ook de lijnen uit voor het opstellen van campagnes en denkt na over de timing en visuele aspecten van onze mediapost. Samen met Kinga en Ymong zorgt zij dat de marketingactiviteiten worden ingeregeld.

|

 
 

Alexandra

 
 

Roy Drissen

Roy is Principal Consultant en is de strateeg binnen Armana. Vanaf begin jaren 90 werkzaam in de IT en is een generalist als het gaat om technische expertise. Naast management consultancy heeft hij toch een aantal specialisaties zoals adoptie SharePoint, Power Automate en IT-security. Samen met Poppe, Ron en Bart volgt hij de markt en heeft hij een goed kijk op verandermanagement in relatie tot de digitale transformatie.

|

 
 

Roy

 
 

Bart Martens

Bart is consultant is gespecialiseerd in de opzet en implementatie van infrastructuren. Techniek is zijn passie en geen uitdaging op technisch vlak is hem vreemd. Zowel ervaring in het MKB als internationale corporate wereld, is hij een gewaarde kracht binnen ons team.

|

 
 

Bart

 
 

Janine Peeters

Janine is Personal Assistant zorgt dat afspraken en trainingen soepel verlopen. Verder regelt zij diverse marketingactiviteiten en vervult een aantal administratieve taken. Janine heeft een groot contactennetwerken en veel ervaring nationaal en internationaal. Verder verzorgt Janine de maandelijkse company meetings en vaak het eerste aanspreekpunt als er iets geregeld moet worden binnen ons team.

|

 
 

 
 

Poppe Wijnsma

Poppe is Partner Consultant en heeft veel bestuurlijke en technische ervaring. Vaak is hij ons aanspreekpunt voor de publieke sector. Samen met Roy ontwikkelt hij concepten en implementaties op het gebied van digitale indentiteit. Poppe heeft een groot contactennetwerk en hij is altijd in staat om kansen om te zetten in concrete business. Naast IT, is duurzame energie ook een passie waar hij zich mee bezig houdt. Poppe is een gewaardeerd lid van ons team omdat hij naast zijn ervaring altijd voor je klaar staat om te klankborden.

|

 
 

Poppe

Neem contact op

Samen aan de slag
met jouw digitale
transformatie?

Contacteer eens Ron Bouma

E-mail

ron.bouma@armanacloud.com

Telefoon

+31 (0)85 0520296

+31 (0) 652428274


Armana Cloud

Verlengde Poolseweg 16
4818 CL, Breda
Nederland
KVK 62564625

+31 (0)8 5052 0296
office@armanacloud.com